SMFciyiz.Biz | Smf | Tema |  Mod | Seo
Kullanıcı Adı
Şifre
Sürekli bağlı kal
Şifremi Unuttum
Kayıt Ol

Gönderen Konu: Site Hakkında  (Okunma sayısı 913 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Çevrimdışı  ayesoft
  • Emekli Yönetici
  • Smfciyiz Bağımlısı
  • Toplam İleti: 1,980
  • Bir Zamanlar...
    • Profili Görüntüle
Site Hakkında
« : Temmuz 04, 2009, 05:29:27 ÖS »
Arkdaşlar bu konuyu msn adresimden, resmi siteden ve diğer sitelerim üzerinden aldığım iletiler doğrultusunda açmak zorunda kaldım.

Smfciyiz.biz sitesinin kurucusu ve eski sahibi benim evet ancak site şubat ayında Ekstra nickli arkadaşımıza satılmıştır. Lütfen site ile ilgili istek, görüş ve önerilerinizi pm üzerinden Ekstra Arkadaşımıza bildiriniz.

Herşey için teşekkür ederim.
Saygılarımla, ayesoft

Çevrimdışı  Mucize
  • Smf Uzmanı
  • Toplam İleti: 263
    • Profili Görüntüle
Ynt: Site Hakkında
« Yanıtla #1 : Ağustos 15, 2009, 04:24:34 ÖÖ »
Güzelim site berbat oldu Ekstra'nın alımıyla. (Kişisel birşey değil) Daha doğrusu ayesoft'un siteyi satmasıyla. Gelen giden yok. Satın alan arkadaş sitede 2saat 46dakika bulunmuş.

Tuhaf.
Çevrimdışı  ayesoft
  • Emekli Yönetici
  • Smfciyiz Bağımlısı
  • Toplam İleti: 1,980
  • Bir Zamanlar...
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #2 : Ağustos 18, 2009, 02:23:53 ÖS »
Güzelim site berbat oldu Ekstra'nın alımıyla. (Kişisel birşey değil) Daha doğrusu ayesoft'un siteyi satmasıyla. Gelen giden yok. Satın alan arkadaş sitede 2saat 46dakika bulunmuş.

Tuhaf.

Yapabilecek birşey yok o site sahibinin keyfi ister hiç çıkmaz isterse hiç girmez. biz siteyi kapatma kararı almıştık zaten smf felan bunlar eski uğraşlarımız artık bunlarla uğraşacak kadar boş değiliz profesyonel olarak yaptığımız daha önemli işler var. Bunu bir suç olarak görmüyorum 15 aylık yokluğumu süresince piyasada türemiş mantar gibi asalak destek siteleri ile aynı kefede olmakta bu işlerden soğumamızda bir sebeb sayılabilir. Biz yinede hepsine saygı duyuyoruz sonuçta artık bu piyasanın insanı değiliz. Ne bu sitenin ne diğerlerinin yandaşıyız, kim ne yaparsa yapsın bizi sadece ekmeğimiz ilgilendiriyor. Bu iş artık işimiz değil zevkimizdir.

Ekstra arkadaşımızada sektörde başarılar dileriz.
  • Yeni Smfci
  • *
  • Toplam İleti: 1
  • İnsonmia (:
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #3 : Haziran 03, 2010, 08:14:32 ÖÖ »
Bu arada sitede adam akıllı konu açamıyorum doğrulama istemesi falan çok saçma bence, bilmiyorum burası yeri mi ama burayı uygun gördüm. Smf sitesi yeni başlayanlar için kolaylık sağlayacaktır ki, her zaman tutulsun.
Vitaminsiz.Com
  • Gs-1905
  • Smf Uzmanı
  • Toplam İleti: 413
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
« Yanıtla #4 : Haziran 22, 2010, 11:03:06 ÖÖ »
yeri değil

Desteğinden dolayı seo hosting ve hosting firmalarına teşekkür ederiz.