SMFciyiz.Biz | Smf | Tema |  Mod | Seo
Kullanıcı Adı
Şifre
Sürekli bağlı kal
Şifremi Unuttum
Kayıt Ol

Gönderen Konu: RC ler Yolda  (Okunma sayısı 4867 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Çevrimdışı  ayesoft
  • Emekli Yönetici
  • Smfciyiz Bağımlısı
  • Toplam İleti: 1,980
  • Bir Zamanlar...
    • Profili Görüntüle
RC ler Yolda
« : Ocak 16, 2009, 01:04:15 ÖÖ »
Uzun süredir son sürat çalışmalara devam eden resmi site sonunda meyve vermeye başlıyor. Son beta sürümünün ardından artık yavaş yavaş RC testleri başladı. 2009 'un ilk çeyreğinde çıkartılması planlanan RC1 sürümü şimdiden heyecan veriyor yavaş yavaş charterlara dağıtılacağı bilinen sürüm son testlerde oldukça başarılı görünüyor. Görsel açıdan 2.0 geleneğine uygun hale getirilen ara birimler ve herkesin dilinde türküleşen profil alanı ile adrenalinlerimizi tehdit ederken hız açısından biraz geliştirilme yapılmış olması beni sevindiriyor. Şimdilik 1.1.x sürümlerinde kalmayı mantıklı bulan smf kullanıcıları RC sürümleriyle beraber 2.x sürümüne yavaş yavaş geçecek gibi görünüyor. En büyük eksik eski modların ve temaların yeni sürümde çalışmıyor olması olarak gösterilsede Beta 1 den buyana çoğu mod 2.x uyumlu hale getirildi ve hergün yeni bir tema yapılıyor olması engelleri yavaş yavaş kaldırıyor. Yılın ilk üç ayı merak içinde geçecek gibi görünüyor şubat sonu mart başı olarak çıkış tahminleri yapılan sürüm şimdiden gündemdeki yerini aldı gibi.

RC2 içinse fazla beklenmeyeceği resmi sitenin ileri gelenlerinin tahminleri arasında en geç haziran temmuz gibi çıkar denilen RC2 serinin son RC si olacak bu sürümdede karşılaşılabilecek tüm hatalar denenecek ve 2009 Kasım ayı itibari ile büyük ihtimalle 2.0 FİNAL sürümüne kavuşabileceğiz 2007 Kasım olarak planlanan ve ilk bizden duyduğunuz 2.0 sürümü aradan geçen 2 yılda çok yol katedmiş görünüyor. Resmi siteyi başarılarından ve bu güzel gelişmelerden dolayı tebrik ediyoruz.

Saygılarımla, ayesoft
« Son Düzenleme: Ocak 16, 2009, 02:04:41 ÖÖ Gönderen: ayesoft »

• Canberk
  • Profesyonel Smfci
  • Toplam İleti: 511
  • Aşksız olsun, kalbim neşe dolsun.
    • MSN Messenger - bycanberk@gmail.com
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
Ynt: RC ler Yolda
« Yanıtla #1 : Ocak 16, 2009, 01:08:55 ÖÖ »
1 senedir 2.0 çıkcak diye bekliyoruz sabrım kalmadı artık benim hiç umudum yok =) inş. 2009 Kasım Ayında Çıkar ...

Bilgilendirme İçin Teşekkürler ayesoft...
Blackpanter - ///SaGo///  Kaf KeF  P€Simi$t Hip-Hop
WwW.BiLgİBaNkAsI.OrG
  • Acemi Smfci
  • **
  • Toplam İleti: 14
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
« Yanıtla #2 : Ocak 16, 2009, 07:25:34 ÖS »
Tadı tuzu kaçtı valla :)

Çıksın artıkta rahatlayalım..

En azından temalar yapoılır hızlı hızlı..
  • Acemi Smfci
  • **
  • Toplam İleti: 15
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
« Yanıtla #3 : Ocak 17, 2009, 12:17:34 ÖÖ »

8  gözle  bekliyoruz , bir  sitemde  betasına geçtim  tam sürümü  çıkacak diye  pek düzenleme yapmıyorum...
  • Acemi Smfci
  • **
  • Toplam İleti: 13
  • www.10lineizle.com
    • MSN Messenger - d_scorp_j@hotmail.com
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #4 : Ocak 17, 2009, 01:05:54 ÖÖ »
Bence çıkarmak isteseler çoktan çıkarırlardı demekki tam hazır derken biri pat açık var diyor ona göre baştan başlamak zorunda kalıyorlar şahsi fikrim bilgi için teşekkürler.
Dost Site kodumuzu sitenize ekleyin, pm ile sizde kodunuzu bildirin bizde ekliyelim
<a href="http://www.10lineizle.com" title="FARKIMIZIN FARKINA VARIN" target="_blank">10lineizle.com</a>
Çevrimdışı  ayesoft
  • Emekli Yönetici
  • Smfciyiz Bağımlısı
  • Bir Zamanlar...
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #5 : Ocak 17, 2009, 01:14:14 ÖÖ »
yok bence hiç alakası yok :)

öyle 2 gecede yapılıp yayınlanacak bişey olsaydı eminimki bu kadar büyük bir sistem olamazdı. 1.1 sürümü bile 1.5 - 2 yıl sürdü ben bu işe başladığımda RC2 vardı 1.1 FİNAL çıkana kadar sabır taşını çatlatmıştık. ama şundan emin olun 2.0 FİNAL çıkınca bitmeyecek muhakkak 2.0.1 , 2.0.2 ... sürümleride çıkacaktır hergün yeni bir hack yöntemi geliştiriliyor ve buna karşılık hergün yeni bir güvenlik yaması gerekiyor o yüzden hiçbir sürüm kararlı değildir kararlı olan zamandır sabit ilerler ve o zaman dilimi içerisinde bilinen bir açık yoksa o sürüm kararlıdır. 2 dk sonra yeni bir hack yöntemi geliştirilmeye ne malumdur. bazıları zannediyorki smf sürekli yeni sürüm çıkartıyor ne kadar kararsız bir sistem kullanılmaz felan :) gerçekten bu yorumlara gülüyorum sürekli güncellenen bir sistem en iyi sistemdir sürekli güncelleniyorsa sürekli güvenlik gelişmeleri takip ediliyor herhangi bir açık bulunduğunda hemen güncelleme yapılıyor demektir. Şuan birçok kişi 1.1.7 sürümünde kalmakta ısrar ediyor bence bu çok saçma beta 4 kararsızmış söyledikleride bu. hangi sürüm kararlı 1.1.7 mi? bugün açık bulsalar bugün 1.1.8 çıkartılır o yüzden hiçbişeyin garantisi yok. yinede tercih herkesin kendisinin
Çevrimdışı  Yağız
  • Emektar Üye :)
  • Smfciyiz Bağımlısı
  • Toplam İleti: 2,467
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #6 : Ocak 17, 2009, 02:51:12 ÖÖ »
Ayrıca RC2 ve RC3 sürümleri çıktıklarında açıkları vardı. Ama 2.0 sürümünde şuan hacklenen görmedim de duymadım da. İyice kontrol edip, hataları düzeltip, 0 hata ile çıkarmak istiyorlar.

SimplePortal Beta Tester
Download | Demo
  • Smf Uzmanı
  • Toplam İleti: 402
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #7 : Ocak 17, 2009, 11:33:37 ÖÖ »
O kadar tutulan wordpress bile ayda bir yeni sürümü çıkıyor. Bırakında SMF'nin ayda yılda bir yaması cıksın :)
Çevrimdışı  Özgür
  • Yaşayan Ölü
  • Smf Uzmanı
  • Toplam İleti: 346
  • I'm falling down..
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
« Yanıtla #8 : Ocak 19, 2009, 11:48:25 ÖÖ »
Artık duyum değil (: Rc1 bugün itibariyle charter memberlara açılmış. Darısı başımıza =)
Çevrimdışı  ayesoft
  • Emekli Yönetici
  • Smfciyiz Bağımlısı
  • Bir Zamanlar...
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #9 : Ocak 19, 2009, 12:26:24 ÖS »
yakında herkese dağtırlar 1-2 hafta charterlar denesin bakalım sorun çıkmazsa bizde kullanmaya başlarız :)
Çevrimdışı  Yağız
  • Smfciyiz Bağımlısı
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #10 : Ocak 19, 2009, 06:25:42 ÖS »
Eğer tema değişikliği yoksa 1 - 2 saate kadar siteye yükleyeceğim.

SimplePortal Beta Tester
Download | Demo
Çevrimdışı  Özgür
  • Yaşayan Ölü
  • Smf Uzmanı
  • Toplam İleti: 346
  • I'm falling down..
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
« Yanıtla #11 : Ocak 19, 2009, 06:33:24 ÖS »
Eğer tema değişikliği yoksa 1 - 2 saate kadar siteye yükleyeceğim.

Tema değişikliğini bilmiyorum ama artı bir özellik yok sanırım. İlk geçen biz oluruz süper olur :)
Çevrimdışı  Yağız
  • Smfciyiz Bağımlısı
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #12 : Ocak 19, 2009, 06:37:19 ÖS »
changelog dosyasınıda atarım. Gözde görülür değişiklik olmasada baya bir hata fixlemiş.

SimplePortal Beta Tester
Download | Demo
Çevrimdışı  P2P
  • Amatör Smfci
  • Toplam İleti: 92
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
« Yanıtla #13 : Ocak 20, 2009, 03:43:02 ÖÖ »
Yaklaşık 1 yıldır Smf ile ilgilenmiyorum bir sorum olacak, 2x sürümünde bizi bekleyen yenilikler neler olacak? Tek bildiğim whysing editör başka?
Çevrimdışı  Yağız
  • Smfciyiz Bağımlısı
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #14 : Ocak 20, 2009, 07:13:51 ÖÖ »
Birçok yenilik var. table taglarının div taglarıyla değiştirilmesi, özel profil alanlarının eklenmesi, dosya izinlerinin admin panelinden ayarlanması, grup üyelikleri vs.

SimplePortal Beta Tester
Download | Demo

Desteğinden dolayı seo hosting ve hosting firmalarına teşekkür ederiz.