SMFciyiz.Biz | Smf | Tema |  Mod | Seo
Kullanıcı Adı
Şifre
Sürekli bağlı kal
Şifremi Unuttum
Kayıt Ol

Anket

Sitenizde Portal Kullanıyor Musunuz? Yoksa Direk Forum Mu Görünüyor? Portal veya Anasayfa Kullanıyorsanız Hangisi?

Hayır Direk Forum Görünüyor
- 3 (17.6%)
Bi Tane index.html Yetiyor
- 4 (23.5%)
Basit Bir Portal Kullanıyorum
- 1 (5.9%)
Tiny Portal
- 0 (0%)
Simple Portal
- 2 (11.8%)
Joomla
- 4 (23.5%)
Mambo
- 0 (0%)
Koobi
- 0 (0%)
Xoops
- 0 (0%)
Gtp - Gnuturk
- 0 (0%)
Php-Nuke
- 0 (0%)
Mk Portal
- 2 (11.8%)
Diğer (Lütfen Belirtin)
- 1 (5.9%)

Toplam Oy Verenler: 17

Gönderen Konu: Sitenizde Portal veya Anasayfa Kullanıyor Musunuz? (ANKET)  (Okunma sayısı 3799 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Çevrimdışı  ayesoft
  • Emekli Yönetici
  • Smfciyiz Bağımlısı
  • Toplam İleti: 1,980
  • Bir Zamanlar...
    • Profili Görüntüle
Sitenizde Portal veya Anasayfa Kullanıyor Musunuz? (ANKET)
« : Kasım 27, 2008, 10:01:33 ÖÖ »
Smf Birçok Hazır İçerik Sistemiyle Doğrudan Olmasada Gayridoğrudan Entegre Edilebiliyor. Bu Bazen Çok Zor Olabiliyor ama Gerçekten İsteyen Uğraşıyor ve Yapıyor. Bilinçli Ziyaretçi Anasayfaya Önem Veriyor Sitenizin Görünen Yüzü Anasayfanız. Sitenizin Tanıtımını Gördüğü Yerlerde Ufak Bir Anasayfa Resmi Dikkatini Çekiyor Kullanıcının Merak Edip Geliyor. İşte Siz Bu Şekilde Gelen Kullanıcının Dikkatini Çekebilmek İçin veya Bir Çok Kullanıcı Bütün İşlemleri Tek Ekrandan Yapmak İster. Bu Kullanıcılar İçin Sağlam Bir Anasayfa Büyük Avantajdır. Görsellik İse Unutulmayacak Bir Özelliktir. Peki Siz Bu Kullanıcılar Hepsi İçin Nasıl Bir Öngörüntü (Anasayfa) Hazırladınız. Lütfen Anketimize Katılarak Bu Tarz Bir Yenilik Yapmak İsteyen Kullanıcılara Yardımcı Olunuz.

Anasayfa Olarak Kullandıkları Script, Modifikasyon veya Template Kendisine Ait Olan Arkadaşlar Sitelerinin Adreslerinide Yazarsa Sevinirim

• Smf Uzmanı
  • Toplam İleti: 402
    • Profili Görüntüle
Ynt: Sitenizde Portal veya Anasayfa Kullanıyor Musunuz? (ANKET)
« Yanıtla #1 : Kasım 27, 2008, 01:28:32 ÖS »
Siteyi açtığım ilk günden beri aklımda portal kurmak vardı ama. Ha kurarım Ha kuracam diye diye bir türlü birşey kuramadım. Tamamen üşengeçlik ürünü bir Html sayfam var :)
Çevrimdışı  Yağız
  • Emektar Üye :)
  • Smfciyiz Bağımlısı
  • Toplam İleti: 2,467
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #2 : Kasım 27, 2008, 01:30:46 ÖS »
Önceden, yani sitem açıkken, kendi tasarladığımız SSI portalı kullanıyorduk.

SimplePortal Beta Tester
Download | Demo
  • Smfciyiz Bağımlısı
  • Toplam İleti: 1,748
  • Gülesevdali
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #3 : Kasım 27, 2008, 02:28:53 ÖS »
mkportal joomla vs vs bütün portalları denedim en sonda baktım olacak değil mkportal kuralım dedik böyle idare ediyoruz işte :)
www.muallime.net
Aramadın ki Bulasın...

Kaderde ne ise olur etme merak,
Nefsine Uyma ;Hakk'ın emrine bak,
Altından ağacın olsa zümrütten yaprak,
Akibet gözünü doyurur bir avuç toprak.
(Anonim)
  • Acemi Smfci
  • **
  • Toplam İleti: 21
  • <!--Mehmet-->
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
« Yanıtla #4 : Kasım 27, 2008, 05:00:57 ÖS »
Portalı çok severim , Hazır portallar okadar hoşuma gitmiyor nedense , Herzmana kendi emeğim sonucu ortaya çıkanlar hoşuam gitmiştir. Buyüzden genelde ssi , ve php katarak anasyafalar oluşturdum kendime. Baktımki kullanıcılar artık daha fazlasını , daha dinamiğini istiyorlar, hem güncel hem hareketli birşey oslun dedim ve MKPORTAL kurdum , kendime göre temasınıda editledim kullanıyorum.

Bilgimi artırıp kendime güzel bir portal hazırlamak istiyorum , html artık yetmiyor bu tür işler için , fonksiyonlar falan beynim duruyo :P

Kısacası MKPORTAL kullanıyorum..

Joomla , SimplePortal, TinyPortal, Php-fusion gibi birçok portalıda kullandım zamanında.
Çevrimdışı  ayesoft
  • Emekli Yönetici
  • Smfciyiz Bağımlısı
  • Toplam İleti: 1,980
  • Bir Zamanlar...
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #5 : Kasım 27, 2008, 05:25:37 ÖS »
Portalı çok severim , Hazır portallar okadar hoşuma gitmiyor nedense , Herzmana kendi emeğim sonucu ortaya çıkanlar hoşuam gitmiştir. Buyüzden genelde ssi , ve php katarak anasyafalar oluşturdum kendime. Baktımki kullanıcılar artık daha fazlasını , daha dinamiğini istiyorlar, hem güncel hem hareketli birşey oslun dedim ve MKPORTAL kurdum , kendime göre temasınıda editledim kullanıyorum.

Bilgimi artırıp kendime güzel bir portal hazırlamak istiyorum , html artık yetmiyor bu tür işler için , fonksiyonlar falan beynim duruyo :P

Kısacası MKPORTAL kullanıyorum..

Joomla , SimplePortal, TinyPortal, Php-fusion gibi birçok portalıda kullandım zamanında.
smf de en güzel portal kendi yaptığın oluyor portal.template ni kendin oluşturuyorsun nerde ne olacak sen karar veriyorsun dizayn tamamen sana kalmış işte benim tazımda bu benim hoşuma bu gidiyor
  • Acemi Smfci
  • **
  • Toplam İleti: 21
  • <!--Mehmet-->
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
« Yanıtla #6 : Kasım 27, 2008, 05:44:17 ÖS »
aynen ayesoft bende aynı düşünüyorum. sadece birazdaha bilgiye ihtiyacım var , mkportaldaki gibi kendi yaptıgım portala admin bölümü ekleyebilsem , blocklar yönetebilsem zaten hiç bişeye ihtiyacım kalmazdı , portal.template yi oluşturmak zor değil zaten action larıda anasyafaya ayarlayabiliyorsun falan çok hoş ve kendi emeğin sonucu oluyor , fakat yönetimsel açıdan bakınca kullanıcı baya aç kalıyor , ve yönetici olarak elin fazla ulaşmıyor , öyle birşey yapmalıyımki yönetici ne kodlarla uğraşsın nede üye sadece bakmak ile yetinsin. tamamen kendine özgü tasarım ve işlevsellik , benim istediğimde bu , öğrenene kadar artık bi yandan kendimi geliştirip diğer yandan hazır sistemleri kullanıp onlardan ilham almaya devam edicem neyapalım :)

ama ozamana kadar MKPORTAL yada Joomla extra olarak Php-fusion u önerebilirim :P , php-fusion un forumunu kullanıma kapatıp kendi forumunuzu kullanabilirsiniz , ssi yöntemi ile blocklara forumu ilişkilendirebilirsiniz vs vs. hemen hemen tüm hazır portallarda gerçekleştirilebilen birşey.
  • Acemi Smfci
  • **
  • Toplam İleti: 43
  • Düdük Makarnası :P
    • MSN Messenger - Fakdordes@live.com
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
« Yanıtla #7 : Kasım 27, 2008, 06:03:26 ÖS »
Benim sitem yok.Ama olsa Joomla kullanırdım.Joomla çok hoşuma gidiyor özellikle temaları.İkinci bir seçenek olarak da güzel bir template bulurdum ve SSI kullanarak basit bir portal oluştururdum.
  • Canberk
  • Profesyonel Smfci
  • Toplam İleti: 511
  • Aşksız olsun, kalbim neşe dolsun.
    • MSN Messenger - bycanberk@gmail.com
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
« Yanıtla #8 : Kasım 28, 2008, 01:09:25 ÖS »
simpleportal kullanıyorum gerçekten harika :)
Blackpanter - ///SaGo///  Kaf KeF  P€Simi$t Hip-Hop
WwW.BiLgİBaNkAsI.OrG
Çevrimdışı  SiLVeR
  • Acemi Smfci
  • **
  • Toplam İleti: 20
  • Nescafe Bile 3'ü Birarada Ben halen YALNIZIM... :D
    • MSN Messenger - The_Death_Responsible@hotmail.com
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
« Yanıtla #9 : Kasım 28, 2008, 06:14:57 ÖS »
sitemde  değişiklikler  yapıyorum  ve  yenıden kurulum yapacagım ama suan simple protal 2.0  var   sıteyı  yenıden  kurarkende  yıne  siimple kuracam   gercekten  guzel bı tasarımı var  önerırım

demo : http://www.smfciyiz.biz/index.php Edit (ayesoft) : Bildiğimiz Simple Portal Kendi Çalışmalarınızı Ekleyin Yazdım İlk Mesajda ;)
« Son Düzenleme: Kasım 28, 2008, 06:39:15 ÖS Gönderen: ayesoft »
Kan Görmek İstiyor Gözlerim ya akmalı benden Ya akıtmalıyım bir yerden ... öLüM  istiyor  Bedenim  ya öLmeLiyim ya  öLDürMeLiyiM...
  • Acemi Smfci
  • **
  • Toplam İleti: 10
  • Forum VERi | forumveri.com
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
« Yanıtla #10 : Kasım 29, 2008, 10:47:42 ÖÖ »
ben devamlı bir index yapıp kullanıyorum güzel de oluyor diğer türlü site yavaşlıyor
Forum VERi | Forumun İyisi Paylaşımın Kalitelisi
www.forumveri.com
Çevrimdışı  Özgür
  • Yaşayan Ölü
  • Smf Uzmanı
  • Toplam İleti: 346
  • I'm falling down..
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
« Yanıtla #11 : Ocak 01, 2009, 03:12:26 ÖÖ »
son downloadlar ve son makaleler için günlerce uğraştığım sonra hırsızlık apıp bloklarını ezportaldan çaldığım kendi yapımım bir ssi portal kullanıyorum. portal adresi imzamda var aslında bir sütun daha eklemem gerekiyor ama böyle olunca sütunları doldurmak için gereksiz bir sürü ıvır zıvır doluyor. kullanmadığım portal yok denecek kadar az en azından piyasada tututanların hepsini denedim ; joomla, mambo, drupal , php fusion, xoops, memht bir tane daha vardı içerisinde smf ile beraber gelen adını hatırlamıyorum. Bunlar arasında tartışılmaz en iyisi joomla idi ama smf ile uyumsuzdu. birisi sadeliğiyle birisi gelişmişliğiyle ünlü zira. Arada sağlam çalışan köprü olmayınca ayrı kullanmak gerekiyor oda birşeye benzemiyor haberlere falan yorum yapılmayınca. Köprü olsa düşünmeden şuan bile joomlaya geçerim. Joomladan sonraki portal olmasada istenilirse portala dönüşebilecek wordpress. harika sadelik, işini tam yapma, gerektiği kadar özellik, fazlası modlarla.. bir yerden tanıdık geliyor tabiki. smf ile süper uyumlu.. ama yine köprü yok.. en son php fusion kullandım. Çok basit bir sistemi var, tema açısından çok eksik destek açısından çok eksik özellik açısından çooook eksik. Meta desc bile yoktu v6sında.. Her neyse en son portalda sadece haberler ve birkaç menü kalınca dedim madem sadece haberi kullanıyorum yazayım bir ssi portal sağına soluna da menü koyarım hem haber eklemeye de uğraşmam. Böylece şuanki haline geldi ama şimdi simple portal olsun tinyportal olsun ezportal yada portamx olsun kullanılabilir portallar var. Eskiden tiny uyumlu yapmak için bile bir sürü kod değişikliği gerektiriyordu.. Velhasılı kelam en iyi iş göreni olmasada en insanı içini rahat tutanı kendi yaptığınız portal. (misal futbolda)kendi takımınızı kurmakla kurulu takımlar arasında tercih yapmak gibi birşey. ikisindede bir tarafın buruk :p

Desteğinden dolayı seo hosting ve hosting firmalarına teşekkür ederiz.