SMFciyiz.Biz | Smf | Tema |  Mod | Seo
Kullanıcı Adı
Şifre
Sürekli bağlı kal
Şifremi Unuttum
Kayıt Ol

Gönderen Konu: Fantastico Panel İle Kolay Smf Forum Kurulumu 1 Dakikada  (Okunma sayısı 1238 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Çevrimdışı  Karinca
  • Cezalı
  • **
  • Toplam İleti: 11
    • Profili Görüntüle
Fantastico Panel İle Kolay Smf Forum Kurulumu 1 Dakikada
« : Ocak 09, 2009, 11:23:39 ÖÖ »
Merhaba Size Fantastico Panel İle Nasıl Site Kurulduğunu Anlatıcam

1. Cpanel inize Giriş Yapın
2. Yazılımlar Bölümünü Bulun (İpucu Genellikle Cpanel Ana Sayfa Aşağı Bölümdedir)
3. Bundan Sonrasını Resimle Anlatıcam  ;)

Fantastico Sekmesine Tıkladıktan Sonra Fantastico Panele Girmiş Bulunmaktasın Acemi Webmaster ::)
Böle Yani Aşağıdaki Gibi Bir Resim Çıkıcak Karşına

Fantastico Panelimizi Açtık Şimdi Solda Gördüğünüz Script Listesi Çoğunu Kurabilirsiniz Yani Ücretsizdir 50 Civarı Hazır Script Vardır Gelelim Script Kurulumuna Ben Size bitane Smf Forum Kuracağım Örnek Olarak

SMF Sekmesine Tıkladıktan Sonra Aşağıdaki Gibi Bi Sayfa açılacak

Biz Burda New Installation Tıklıyoruz Smf Son SÜrümü 1.1.7 dir Fantastico Panel Otomatik Güncelleme Yapmaktadır

Geldik En Önemli Bölüme Bak Acemi Webmaster Bu Bölümü İyi Oku ;D
Bu Bölümde Smf Kuracağımız Dizini Bizden İstiyor Ve Gerekli Bilgilerini İstiyor

Evet  Resimde Görüldüğü Gibi Gerekli Bilgileri İstiyor

1. Install in directory yani Forum Dizini Forum Dizini www.sitenizinadi.com/forumdizini ben fantasticoders yaptım siz istediğinizi yapın eğer ana dizine yani www.sitenizinadi.com açtınız zaman ana sayfasında forum açılmasını istiyorsanız dizin belirtmeyin !!! yani fantasticoders yazdığımız yeri boş bırakın !! dikkaet etmeniz gereken şey ftp nizde index.php veya baska smf dosyalarının olmamasıdır ? ok mi acemi webmaster  :-*

2. admin name Yani Smf Sitenizin İlk Üyesi Olucak olan en baba admin ismini siz koyun artık karıncamı koyarsınız yoksa piskopatfare mi koyarsınız o size kalmış bişi Ben admin yazdım ! :)

3. Password Yani ilk kullanıcı adımızın adminin şifresi bunuda istediğinize göre yazın ben Karınca Yazım

4. Site Name Site ayarları diyelim :) Site name site adı ben Fantastico Resimli Anlatım yaptım Siz istediğinizi koyabilirsiniz

5. Admin full name Admin ismi Gerçek İsminiz

6. Admin e-mail (your email address) Yani Mail Adresiniz

7. Preferred Language Dil Seçeneği Biz Türkçe Yapalım

6. Install SMF Yani Son Aşama Smf yi kur Tıklayın Çok Kısa Bir Süre Bekleyin

Hemen Sonra Database Bilgileri ve altta da Finish Installation Diye Bi Kutucuk Çıkacak Onada Tıklayın

aha naber acemi webmaster sende smf forum sitesi kurdun işte  ;D ;D ;D

Burda çeşitli bilgilerden bahsediyor databaseyi otomatik oluşturduğundan ana dizindeki Settings.php  girip database bilgilerinize bakabilirsiniz

Manuel Olarak Kurmak Herzaman Daha Sağlıklıdır niye derseniz gavur işi güven olmaz  ;D ;D bu ilk deneyiminiz olucak eğer profosyonel bir forum sitesi yapıcaksanız manuel kurmayı öğrenmelisiniz gerekmektedir yada profosyonel birine kurdurtmalısınız İşallah Yararlı Olmuştur Acemi Webmaster Arkadaşlar :) Sizlere anlatıcağım çok şeyler var şimdilik esen kalın bidahaki sefere görüşmek üzere

Resimleri İyi Göremeyenler www.karincahosting.com/CpanelResim Adresinden Ulaşabilirler
-----------------------------------------------
Saygılarımı Sunuyorum Ercan Dağ Karınca Hosting

AdSense hesabi eklenmemis.
  • Brkdmrcn
  • Smf Uzmanı
  • Toplam İleti: 450
  • Boston Celtics
    • Profili Görüntüle
Ynt: Fantastico Panel İle Kolay Smf Forum Kurulumu 1 Dakikada
« Yanıtla #1 : Ocak 09, 2009, 11:30:15 ÖÖ »
Çok teşekkürler konu sabit.
Çevrimdışı  Karinca
  • Cezalı
  • **
  • Toplam İleti: 11
    • Profili Görüntüle
Ynt: Fantastico Panel İle Kolay Smf Forum Kurulumu 1 Dakikada
« Yanıtla #2 : Ocak 10, 2009, 12:10:27 ÖÖ »
Çok teşekkürler konu sabit.

Bende tşk ederim
Saygılar

Desteğinden dolayı seo hosting ve hosting firmalarına teşekkür ederiz.