SMFciyiz.Biz | Smf | Tema |  Mod | Seo
Kullanıcı Adı
Şifre
Sürekli bağlı kal
Şifremi Unuttum
Kayıt Ol

Gönderen Konu: Moderatör Sorunu  (Okunma sayısı 689 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
  • Acemi Smfci
  • **
  • Toplam İleti: 16
    • Profili Görüntüle
Moderatör Sorunu
« : Ekim 19, 2007, 08:56:10 ÖS »
Arkadaşlar cahillime vurun şu sitede moderatör olayını bi açıklarmısınız ya benim gibi bazı arkadaşlar da zorlanıyordur galiba şimdi smf nin kendi örjinalinde birtane moderatör var biz buna nasıl ekleme yapabiliyoruz mesela deneme moderatör ile az bir yetkiyle başlayıp daha sonra moderatör yetkisi ni nasıl veririz , benim aklım biraz karıştı yarımcı olursanız çok sevinirim

Bide Arkadaşlar şu siteye radio ekleyecemde şu kral fm internet ip lerini bulamadım onu söylerseniz çok makbule geçecek
« Son Düzenleme: Ekim 19, 2007, 09:00:44 ÖS Gönderen: okyanus1987 »

AdSense hesabi eklenmemis.
  • Smf Hastası
  • Toplam İleti: 122
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
Ynt: Moderatör Sorunu
« Yanıtla #1 : Ekim 20, 2007, 06:51:50 ÖÖ »
üye gruplarından Sıradan Gruplar bölümünden yeni grup ekleyerek daha sonra üye izinlei bölümünden o gruba istedigin kadar izin verebilir daha sonra o yetkiyi vermek istedigin üyenin rumuzuna tıklayarak açılan sayfada üyelik ayarlarından yapabilirsin

buyur kral fm ilaç gibi radyo   http://84.16.227.29:8080/listen.pls
  • Acemi Smfci
  • **
  • Toplam İleti: 16
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #2 : Ekim 20, 2007, 07:34:22 ÖS »
üye gruplarından Sıradan Gruplar bölümünden yeni grup ekleyerek daha sonra üye izinlei bölümünden o gruba istedigin kadar izin verebilir daha sonra o yetkiyi vermek istedigin üyenin rumuzuna tıklayarak açılan sayfada üyelik ayarlarından yapabilirsin

buyur kral fm ilaç gibi radyo   http://84.16.227.29:8080/listen.pls

Kardeş ilgilendiğin için çok teşekkürler ama o şekilde yaptımmı forumun bütün mesajlarını veya konularını değiştire biliyor moderatör sadece seçtiğin bölümü etkiliyor ben onu yapmak istiyorum yani mesela konu dışı bölümüne bi deneme mod atasak dediğin gibi yaptınmı konu dışı bölümünüden haric diğer bölümleride etkiliyor ben deneme mod yaparak sadece istediğim bölümleri yapmak istiyorum bilmem anlata bildim mi kardeş
« Son Düzenleme: Ekim 20, 2007, 07:36:52 ÖS Gönderen: okyanus1987 »
  • Smf Hastası
  • Toplam İleti: 122
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
« Yanıtla #3 : Ekim 20, 2007, 07:47:35 ÖS »
ozaman şu şekilde yap sende standart modu kullanarak kategorilere tıkla istedigin kategoride modluk görevi ver kategori oluştururken alt kısımlarda gerekli degişikligi yap

Desteğinden dolayı seo hosting ve hosting firmalarına teşekkür ederiz.